Poker

Joacă cu profesioniştii FullTiltPoker.net la TV pentru un premiu în bani de peste 100.000 € şi devii Campionul Europei Centrale şi de Est

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atunci când joci pentru prima oară, ai impresia că este un joc al norocului pur. După a doua partidă, simţi bucuria jocului, dar când joci pentru a treia oară realizezi pur şi simplu că doar talentul şi strategia fac cărţile, iar norocul n-are nici un rol.

Primul turneu de poker al Europei Centrale şi de Est, Face the Pro se lanseaza acum în România cu dorinţa de a-ţi permite să înţelegi jocul în toată subtilitatea şi magia sa. De asemenea, turneul vine cu o ofertă magnifică: FullTiltPoker.net, site-ul de poker de nivel mondial dedicat tuturor iubitorilor de poker autentic, dornici să-şi perfecţioneze strategia şi abilităţile, a creat şansa de a participa la un turneu de poker online de înalt nivel şi de a deveni Campion al Europei Centrale şi Est. Turneul complet gratuit, accessibil la www.facethepro.net/ro, îţi oferă şansa unei finale live la Budapesta, în decembrie 2010, alături de unul dintre cei mai renumiţi maeştri ai pokerului din lume - Gus Hansen – şi de a câştiga 100.000 Euro. Datorită Face the Pro, primul turneu al Europei Centrale şi Est la poker, câteva dintre legendele pokerului vor juca live la Budapesta şi toţi jucătorii de poker din România îşi pot verifica abilităţile contra acestora.

Pokerul este jocul minţii, intuiţiei şi puterii voinţei, iar FullTiltPoker.net compune galeria celor mai înzestraţi campioni ai lumii nerăbdători să-ţi împărtăşească din măiestria lor. Numai pe FullTiltPoker.net jucătorii pot obţine sfaturi de la campioni ca Gus Hansen, Erik Seidel, Phil Gordon, Chris "Jesus" Ferguson şi Phil Ivey.

“Pokerul este jocul competenţelor; iată de ce majoritatea jucătorilor pe care lumea îi vede la mesele finale sunt în mare parte aceiaşi. Nouă dintre cei mai buni jucători din lume au creat FullTiltPoker.net pentru a le permite oamenilor să îşi exerseze talentul şi să înveţe de la Profesionişti – a declarat Gus Hansen. Am dorit să introducem evenimentul Face the pro în România deoarece credem că va fi o ocazie specială de a arăta lumii că pokerul înseamnă abilităţi, iar pe FullTiltPoker.net noi dorim să le antrenăm jucătorilor aceste competenţe. De asemenea, turneul este o foarte bună oportunitate de a pătrunde în Hall of Fame-ul pokerului graţie titlului de Campion al Europei Centrale şi de Est.”

Turneul este organizat în fiecare ţară importantă din Europa Centrală şi de Est incluzând: Ungaria, Polonia, România, Republica Cehă, Slovacia, Bulgaria, Croaţia, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Bosnia-Herţegovina, Macedonia şi Kosovo.  În total, 64 persoane din ţările mai sus menţionate vor avea şansa să participe la Super Finala din Budapesta, unde câştigătorul va juca unu-la-unu contra lui Gus Hansen în persoană pentru un premiu de 100.000 Euro, joc live transmis la nivel naţional. Finala, precum şi alte show-uri vor fi înregistrate şi difuzate la Antena 1, GSP TV şi SportKlub.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.