Liga 1

Rapid a mai făcut o achiziţie » Vine şi Grigore!

Nicolae Grigore, Grigore, Rapid

Articol de Adrian Bucur  —  marți, 22 iunie 2010

Mijlocaşul Nicolae Grigore a ajuns în cantonamentul din Slovenia.


Rapid rămîne activă pe piaţa transferurilor şi definitivează încă o achiziţie. E vorba de Nicolae Grigore (27 de ani), care se întoarce în Giuleşti după aventura de numai un sezon la Braşov.

Grig trebuia să ajungă încă de ieri în Slovenia, dar revederea cu foştii săi colegi s-a amînat pentru azi. Transferul e sută la sută rezolvat, iar fotbalistul are camera rezervată la hotelul Dras Center din Maribor, acolo unde se află giuleştenii. "Achiziţiile nu se opresc aici, pînă plecăm din Slovenia vor mai veni doi jucători", a dezvăluit o sursă din cadrul echipei.


Sală şi relaxare
Giuleştenii au avut ieri un program mai lejer, după primele zile de cantonament în care au fost solicitaţi la maximum. Elevii lui Şumudică au avut program de refacere în cursul dimineţii, apoi o şedinţă de pregătire în sala de forţă. Brazilianul Marcos Antonio a primit atenţie specială pentru a nu "dribla" nici un aparat. După-amiază, Şumi a decis să le dea liber jucătorilor. Majoritatea însă au preferat să rămînă în hotel pentru a se odihni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.