Liga 1

Piţi a făcut un program original de antrenament pentru stelişti

Articol de Alex Nicodim (foto), Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Piţurcă impune în cantonament o creaţie proprie: descreşte numărul antrenamentelor de la 3 la unul, zi cu zi. Ieri a condus trei şedinţe, azi steliştii vor avea două

Piţurcă e singurul antrenor al Stelei care face trei antrenamente pe zi dintre cei care i-au condus pe roş-albaştri în ultima vreme. Cum se explică asta? Fostul selecţioner are un program de pregătire original, inventat de el: trei antrenamente pe zi, după aceea două, apoi unul. După trei zile în care numărul şedinţelor scade, o ia de la capăt, cu trei antrenamente în următoarea zi.

Ieri a fost prima dată cînd a comandat trei antrenamente, primul fiind de la ora 8:00, cînd abia se luminase în Bad Gastein, ploua, un lucru obişnuit în ultimele 50 de ore, şi erau numai 6 grade Celsius. Cel de dimineaţă a fost cel mai greu, unul exclusiv fizic, menit să testeze nivelul la care se află echipa la momentul actual. Între primul şi al doilea antrenament, fotbaliştii au avut parte de o pauză de două ore, timp în care au luat şi micul dejun.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.