Liga 1

Popovici: "Fotbalul românesc este peste cel din Serbia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Noua achiziţie a Timişoarei, sîrbul Popovici, spune că în Liga I se joacă mai rapid decît în Serbia şi speră să se impună în trupa lui Petrovici.

"Totul este nou pentru mine, am venit la un club organizat, serios, este un pas înainte în cariera mea din toate punctele de vedere. Noii mei colegi m-au primit foarte bine, nu am nicio problemă până acum şi cred că aşa va fi în continuare.

Este foarte uşor să mă adaptez când sunt mulţi vorbitori de limbă sârbă. Este important că atât antrenorul este sârb, cât şi alţi jucători (Dukic, Luchin, Latovlevici, Vrsic) vorbesc sârba, iar acest fapt că mă ajută mult la antrenamente şi adaptarea mea.

Faţă de fotbalul sârb, pot să zic că se joacă mai rapid, mai direct. Este mai greu din acest punct de vedere. Este un nivel mai mare în fotbalul românesc decât în Serbia. Există jucători foarte valoroşi.

Concurenţa este mare din ce văd. Sunt numai jucători buni în defensivă. Dar mă voi strădui să dau tot pentru a-l convinge pe antrenor şi a prinde un loc în primii 11", a declarat Igor Popovici pentru site-ul oficial al Politehnicii Timişoara.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.