Liga 1

Pe cine mai vrea Steaua

Andrei Mureşan, Mureşan, Gloria Bistriţa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce s-a mişcat repede în privinţa primelor 8 achiziţii, Piţurcă s-a împotmolit la final. El mai doreşte cel puţin încă un fundaş lateral, un închizător şi eventual un vîrf


Dispută cu Vaslui pe Moraes
Steaua n-a făcut încă nici o ofertă clară pentru transferul atacantului brazilian al Gloriei Bistriţa, Ribeiro Moraes (23 de ani), însă Piţi i-a transmis lui Becali că nu e dispus să ofere mai mult de un milion în schimbul sud-americanului. Roş-albaştrii trebuie să învingă concurenţa celor de la FC Vaslui, care-l vor pe Moraes în cazul în care va fi vîndut Wesley.

Angelov, termen 4 zile
Cei din Ghencea încă n-au reuşit să-l convingă pe bulgarul Stanislav Angelov (32) să semneze. "Aşteaptă să vadă dacă rezolvă ceva în Bundesliga", a spus un ziarist bulgar. Piţurcă i-a transmis că mai are la dispoziţie 4 zile, după care se reorientează spre un alt închizător.

L-a ratat pe Hora, îl vrea pe Mureşan
Jean Pădureanu a spus ieri că "Piţurcă m-a întrebat de un alt jucător de la Bistriţa, nu de Moraes, şi asta a fost acum 3 săptămîni". Cel de care s-a interesat fostul selecţioner e Hora, însă acesta a ajuns între timp la CFR. Un alt fotbalist pe care Piţi l-ar putea lua de la Gloria e mijlocaşul central Andrei Mureşan (24 de ani).

Alte transferuri
- Mihai Onicaş a semnat pe un an cu nou-promovata FCM Tg. Mureş.
- Oţelul n-a acceptat să mai scadă din pretenţii în ceea ce îl priveşte pe Cornel Rîpă, iar transferul a intrat în impas. Gălăţenii vor 350.000 de euro pe fundaşul dreapta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.