Liga 1

Cyborg Steaua » Roş-albaştrii beneficiază de un aparat-minune

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Roş-albaştrii beneficiază de un aparat-minune, care le măsoară pulsul în timp real şi deduce implicarea fiecăruia dintre ei în antrenamente şi meciuri


Steaua se foloseşte şi de tehnologie ca să redevină campioană, nu numai de achiziţii şi de priceperea lui Piţurcă. Staff-ul din Ghencea a achiziţionat un aparat care determină intensitatea antrenamentelor şi de gradul de implicare a fiecărui jucător în parte. Tehnologia de numeşte "Polar Team" şi-i ajută pe antrenori la structurarea şedinţelor de pregătire, mai ales în presezon, adică situaţia în care se află roş-albaştrii acum. La ce-i foloseşte aparatul-minune lui Piţurcă, mai exact?


- Înregistrează intensitatea antrenamentelor şi raportează în timp real efectele produse asupra fiecărui fotbalist.
- Antrenorul poate să verifice rezistenţa jucătorilor la programul lui de antrenament, pentru a evita, astfel, să-şi obosească echipa.

Un specialist, cunoscător al aparatului "Polar Team", a explicat: "Cu această tehnologie, poţi să-i zici lui Nicoliţă, de exemplu, că are pulsul prea mic în faza de posesie şi că trebuie să tragă mai tare în acele momente ale jocului. E aur curat pentru un antrenor! Cu el nu mai e nevoie să analizezi efortul jucătorilor ochiometric, îţi spune exact ce face fiecare pe teren".


4.000 de euro costă aparatul achiziţionat de Steaua, adică o zecime din suma care s-a plătit pentru împrumutul lui Todorov, de la ŢSKA Sofia

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.