Liga 1

Piţurcă face al nouălea transfer » Angelov acceptă să vină la Steaua

Stanislav Angelov, Angelov

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bulgarul e de acord cu oferta Stelei şi va ajunge în curînd în cantonamentul roş-albaştrilor din Austria


Steaua încheie transfer după transfer. Piţurcă e foarte aproape să-şi asigure serviciile unui jucător pe care şi-l doreşte mult. Stanislav Angelov ceruse cîteva zile de gîndire după ce a primit propunerea Stelei: "Dacă nu-mi găsesc ceva mai bun, vin în România". Roş-albaştrii au presat, au cerut un răspuns urgent şi au obţinut acordul fotbalistului în vîrstă de 32 de ani, care va ajunge în zilele următoare în Austria, la antrenamentele echipei.

De ce e Piţi disperat să-l ia pe Angelov? Fiindcă bulgarul cu 33 de prezenţe în "naţională" acoperă două posturi deficitare la Steaua: fundaş stînga şi mijlocaş defensiv. Pe banda stîngă există doar Emeghara, în timp ce la închidere e un gol, din cauza despărţirii de Ovidiu Petre. Angelov e liber de contract după ce şi-a încheiat acordul cu Energie Cottbus.


Golgeterul, peste 10 zile
Atacantul grec Pantelis Kapetanos va ajunge sub comanda lui Piţurcă în cel de-al doilea cantonament din Austria, desfăşurat în perioada 5-16 iulie. Kape a fost cu naţionala Greciei în Africa de Sud, dar elenii n-au reuşit să se califice în optimi. Totuşi, conducerea roş-albaştrilor a decis să-i acorde lui Kapetanos 10 zile de vacanţă, iar atacantul va ajunge mai tîrziu la pregătiri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.