Liga 1

Steaua dă 500.000€ pentru amicalul cu Real Madrid

Articol de Cristian Otopeanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Giovanni Becali a dezvăluit preţul amicalului Steaua - Real Madrid, de pe 22 august.


Meciul Steaua - Real se va reedita după aproape 4 ani. Dacă în octombrie 2006 s-a jucat în grupele Champions League, iar spaniolii n-au avut milă de Bănel şi compania (4-1), pe 22 august va fi un meci de pregătire de lux.

"Mourinho mi-a spus să găsesc un milion şi jumătate de euro ca să vină să joace cu Steaua. Eu am rezolvat cu 500.000, spre mirarea lui Mou, care mi-a şi transmis: «Dacă tu l-ai convins pe Perez să aterizeze la Bucureşti pentru numai jumătate de milion, înseamnă că eşti al dracului rău!». Partida e bătută în cuie pe 22 august, mai rămîne doar ca Steaua să-şi amîne meciul de campionat pe care trebuia să-l dispute în acel weekend", a declarat Giovanni Becali la GSP TV.


Zapata în Turcia
Neinclus de Piţurcă în lotul pentru cantonamentul austriac, Robinson Zapata negociază cu şefii lui Konyaspor un transfer la nou-promovata în prima ligă turcă. Portarul columbian de 32 de ani ar putea fi lăsat să plece pe o sumă modică, deşi în vara lui 2007 Steaua a plătit 500.000 de euro pentru a-l aduce de la Deportivo Cucuta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.