CM 2010

Schumacher şi Rio Ferdinand şi-au încurajat compatrioţii » Scrisori de acasă

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pilotul de Formula 1 Michael Schumacher şi Rio Ferdinand şi-au încurajat compatrioţii cum s-au priceput mai bine.


Tabloidele Bild şi The Sun au simţit ieri nevoia de a le trimite favoriţilor şi încurajări de acasă. Dar nu de la oricine. Nemţii l-au ales pe pilotul de Formula 1, Michael Schumacher, chiar dacă "Schumi" e ocupat cu Marele Premiu de la Valencia, unde va lua startul azi. Englezii, la rîndu-le, au apelat la Rio Ferdinand, care n-a venit în Africa de Sud din cauza unei accidentări suferite chiar înaintea Mondialului.

SCRISOAREA LUI "SCHUMI"
"E bine că jucaţi duminică imediat după cursa noastră. Voi putea să-i consolez astfel pe mecanicii noştri englezi înainte de plecarea spre casă. De data aceasta nu vom mai avea nevoie de penaltyuri ca să batem Anglia. Ne vom califica ca şi în 2006 pentru sfertul cu Argentina. Aşadar, luaţi-le pielea!".

SCRISOAREA LUI RIO
"Cînd mă gîndesc la Germania, îmi revine mereu în memorie acel 5-1 cu care i-am bătut la Munchen în 2001. Fotografia cu tabela de marcaj o am şi acasă. Voi, Gerrard, Ashley Cole, Heskey şi Carragher, sînteţi supravieţuitorii acelei nopţi de vis pentru fotbalul britanic. O asemenea amintire v-ar putea motiva şi acum!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.