Liga 1

Helder reclamă Rapidul la FIFA: "Să-mi dea banii pe ultimele 3 luni!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapidiştii au din nou probleme, chiar dacă au rezolvat problema antrenorului în această pauză competiţională, dar şi achitarea datoriilor pentru a putea primi licenţa pentru sezonul competiţional următor. Nici venirea lui Dinu Gheorghe în Giuleşti, împreună cu mai mulţi fotbalişti, nu-l lasă pe George Copos să răsufle uşurat, în această pauză de vară.

Actualul jucător al lui Dinamo, Helder da Silva, e dispus să nu treacă cu vederea aşa uşor perioada pe care a petrecut-o în alb-vişiniu. Aflat în cantonamentul dinamoviştilor din Elveţia, sub comanda lui Ioan Andone, Helder a răbufnit şi îi va reclama pe giuleşteni la FIFA!

Motivul? Jucătorul nu a fost plătit conform contractului pe ultimele trei luni pe care le-a petrecut în Grant. Suma nu este una foarte mare, dar Helder nu vrea să renunţe la cei 33 de mii de euro pe care-i are de primit. "Am zis de mai multe ori că sînt trist că Rapidul a renunţat prea uşor la mine! Nu mai mă interesează nimic din trecutul meu, din acest moment mă priveşte doar viitorul şi sînt fericit că sînt la Dinamo!", a spus Helder.

13.000 de euro pe lună va cîştiga Helder în Ştefan cel Mare

2 este cifra golurilor marcate de brazilian la Rapid, bifînd 2.092 de minute în 30 de partide. Media notelor gsp este 5,52

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.