Liga 1

Romeo Surdu: "Dacă Gigi tace, luăm campionatul!" ;)

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul se teme din cauza unei superstiţii: el a început bine şi sezonul trecut, a marcat, cum a făcut şi-n amicalul de ieri, însă echipa a mers din ce în ce mai rău.


- Romeo, ai purtat banderola în repriza a doua. S-a votat aşa în vestiar?
- Nu, domnul Piţurcă a stabilit căpitanii. Eu am preluat banderola după ce a ieşit Bănel, el e numărul 1 la acest capitol.

- Ce părere ai despre noua Steaua?
- E o echipă tînără, în primul rînd. Referitor la schimbările numeroase care s-au produs, eu zic că era şi cazul, fiindcă trebuia făcut ceva, nu se mai putea continua ca înainte.

- Te referi şi la schimbarea lotului?
- Eu spun că acum se vorbeşte româneşte în vestiar şi toată lumea înţelege. Înainte nu era chiar aşa.

- Ai dat indicaţii la un moment dat, de pe teren. Ce transmiteai?
- Mulţi dintre colegii cu care am jucat în repriza a doua sînt tineri şi au nevoie de încurajări. Dacă le dăm în cap se pierd definitiv. Am dat indicaţii şi fiindcă-mi place să fac asta, sincer.

- Cine e favorita la titlu?
- CFR Cluj. Din moment ce sînt campioni, pornesc cu prima şansă.

- Cum ţi se pare noua atitudine a lui Gigi Becali?
- Pe placul nostru. Sper să continue tot aşa, să nu mai critice echipa. Dacă domnul Becali va păstra tăcerea, Steaua va cîştiga campionatul!


"Îmi place sistemul de joc al lui Piţurcă, e la fel ca acela în care am jucat la CFR şi cred că mi se potriveşte perfect"
Romeo Surdu, atacant Steaua

"Sînt bune victoriile şi în amicale, dar azi n-am urmărit neapărat asta. Nu uitaţi că jucătorii ăştia abia s-au cunoscut între ei!"
Eugen Neagoe, antrenor secund Steaua

"Nu ne-am dorit amicalul ăsta, deoarece echipa nu e pregătită, din nici un punct de vedere. Păcat că altcineva a făcut programul, nu noi!"
Eugen Neagoe, antrenor secund Steaua


- Piţurcă a cerut, înaintea meciului, ca numărul de schimbări să fie nelimitat. Antrenorul a strîmbat din nas, nemulţumit, din cauza gazonului.
- Partida s-a jucat la Puch, o localitate aflaă la 80 de kilometri de Bad Gastein. Steliştii au parcurs distanţa într-o oră şi jumătate, din cauza lucrărilor de refacere a drumului.
- Roş-albaştrii s-au adunat într-un cerc înaintea meciului şi au ţipat: "Luptăm, luptăm, luptăm!". Au procedat la fel şi la începutul reprizei a doua.
- Bicfalvi a absentat din cauza unei contracturi, iar Bîtfoi are glezna umflată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.