Liga 1

Gaz Metan evoluează la Sibiu în prima parte a turului

Articol de Cosmin Prişcă  —  luni, 28 iunie 2010

Gaz Metan va juca primele partide ale turului de campionat la Sibiu. Oficialii clubului de pe Târnava Mare au ajuns la un acord cu primarul Sibiului, Klaus Johannis, şi cu finanţatorului Clubului Voinţa, Ioan Hămbăşan, astfel că până în momentul în care se va putea juca pe Stadionul Gaz Metan, echipa lui Cristian Pustai va evolua pe Municipalul sibian.

S-a intrat cu terenul într-o reconstrucție zilele trecute pentru că sîntem nevoiți să ne conformăm manualului Comisiei de Licențiere. Am fost obligați să facem gazonul pentru că altfel am fi riscat ca sezonul următor să nu mai putem evolua la Mediaș.

De lucrări se ocupă poate cel mai bun expert din țară pentru suprafețe de joc, care a mai executat lucrări și la CFR Cluj, Oțelul sau Academia lui Hagi. Sîntem nevoiți să aducem stadionul la standardele manualui de licențiere”,a afirmat Ioan Horoba, directorul general al medieșenilor.

“Vom amenaja gazonul cu un sistem de irigație și de încălzire. Termenul de finalizare al lucrărilor este 30 septembie iar eu îmi doresc ca lucrările să fie finalizate în timp pentru a ne putea întoarce pe urmă pe terenul nostru. Lucrările la gazon au început déjà de cîteva zile iar eu zic că sînt într-un stadiu destul de bun. Momentan se lucrează la decopertare”,a dezvăluit președintele Corin Cindrea.

La finalul săptămîni trecute o delegație a Comisiei de Omologare a vizitat arena sibiană pe care medieșenii își vor disputa primele meciuri din tur. Concluzia a fost că în scurt timp trebuie puse la punct unele detalii importante printre care s-ar număra amplasarea turnicheților, care ar urma să fie aduși de la Mediaș dar și montarea mai multor scaune în sectorul rezervat galeriei oaspeților.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.