Liga 1

Steaua are bancă de Liga a II-a

Articol de Alex Nicodim (foto), Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua are acum doar 13 jucători cu experienţă în prima divizie. Din 10 rezerve, 7 sînt de la "satelit". Echipa cu care roş-albaştrii au terminat amicalul cu APOEL a semănat cu cea pregătită de Strizu în sezonul trecut.


Steaua a cîştigat duminică primul amical din presezon, dar a arătat şi un mare semn de îngrijorare: Piţurcă are, în acest moment, doar 13 jucători de cîmp cu experienţă de nivelul primei ligi! În afara celor 10 care au început jocul cu APOEL, pe bancă s-au mai aflat Toja şi Surdu, iar Martinovici a stat în tribună, accidentat.

Restul pînă la 21 de jucători, cîţi a deplasat Piţi în Austria, sînt de la Steaua II! Cîţiva dintre ei, ca Iacob sau Filip, s-au mai aflat în lotul primei echipe, au mai făcut stagii de pregătire alături de seniori, dar au rămas să joace tot sub comanda lui Leo Strizu, în Liga a II-a. De la meciuri cu Botoşani şi cu Brazi, ei sînt chemaţi acum de Piţurcă să lupte pentru cîştigarea campionatului şi să scape Steaua de mediocritatea ultimilor doi ani.


7 jucători de la Steaua II au fost rezerve cu APOEL: Lungu, Mustaţă, Iacob, Filip, Muzac, Lazăr, Năstăsie. Bicfalvi şi Bîtfoi au lipsit, accidentaţi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.