Liga 1

Craiova nu revine în Bănie: "Nu facem ca Dorel trădătorul!" ;)

Articol de Alexandru Răducanu, Marian Lazăr  —  marţi, 29 iunie 2010

Conducătorii Ştiinţei îl arată cu degetul pe Dorel Stoica fanilor care cer reîntoarcerea echipei în Bănie.


Nici o şansă pentru suporterii care încă mai sperau că o vor vedea din acest sezon pe Ştiinţa jucînd din nou pe fostul "Central"! Oficialii Universităţii spun că plecarea de la Severin ar fi o dovadă de trădare şi compară situaţia cu trecerea lui Dorel Stoica la marea rivală din Ghencea!

"Îi înţelegem pe suporteri şi cred că în viitor ne vom întoarce la Craiova. Totuşi, nu ar fi corect să plecăm acum de la Severin, ar fi o trădare din partea noastră, la fel cum a fost cea a lui Dorel Stoica faţă de Universitatea! Noi nu întoarcem spatele celor care au fost alături de noi, precum Dorel! Am aflat din presă că fotbalistul cel mai bine plătit care a jucat la Craiova va merge la Steaua", a declarat preşedintele alb-albaştrilor, Gheorghiţă Geolgău.

Din noul campionat, oltenii vor evolua sub lumina reflectoarelor în oraşul de pe Dunăre. Municipalitatea din Severin asigură că lucrările la instalaţia de nocturnă se vor finaliza în următoarele săptămîni.


12 puncte în 9 meciuri jucate la Severin a strîns Craiova în returul sezonului trecut. În tur, în 8 partide pe "Ion Oblemenco", oltenii au acumulat 13 puncte


"Oraşul Craiova nu merită în acest moment să găzduiască meciurile Universităţii! Cînd am ţipat ca din gură de şarpe în legătură cu nedreptăţile care mi s-au făcut, nimeni nu mi-a sărit în ajutor"
Adrian Mititelu, patron U Craiova


Wobay în doliu
Absent nemotivat de la pregătiri de aproape două săptămîni, leonezul Julius Wobay 926 de ani) i-a înştiinţat pe oficialii Universităţii că şi-a pierdut tatăl. "Am vorbit cu el acum zece zile, era la Londra, şi ne-a spus că i-a murit tatăl. De-atunci refuză să mai răspundă la telefon. Vom vedea ce sancţiuni riscă, există un regulament de ordine interioară care trebuie respectat", a precizat Geolgău.

Balaci nu-l uită pe Mititelu
Ilie Balaci îl "înţeapă" pe Adrian Mititelu pentru modul în care l-a tratat cînd s-a pus problema să devină antrenorul Universităţii: "Mi s-a propus să preiau echipa, dar m-am trezit a doua zi cu lotul fixat şi cu programul de pregătire făcut, şi nu de mine! Atunci m-am simţit ca ultima spiţă la căruţă şi nu am mai venit. Cine le-a făcut să răspundă şi de rezultate".

"Nu vă aşteptaţi la minuni"
Aurică Ţicleanu a fost ieri prezentat oficial ca antrenor al Universităţii în cadrul unei conferinţe la care a luat parte întregul staff tehnic. "Mi-am aplaudat jucătorii pentru atitudine la ultimul antrenament dinaintea plecării în cantonament, m-au impresionat. Să nu vă aşteptaţi la rezultate miraculoase, la o răsturnare a clasamentului! Noi vom munci şi ne propunem o creştere poate lentă, dar constantă", a spus noul "principal" din Bănie.


>> Alb-albaştrii pleacă azi în cantonamentul din Austria. Universitatea vrea să dispute 5 amicale în turneul de pregătire, dar cunosc în acest moment un singur adversar, Juventus Torino, meci programat pe 11 iulie.
>> Silviu Lung, antrenorul cu portarii Ştiinţei: "E un privilegiu să-l antrenez pe fiul meu, am să-l pregătesc la fel ca pe orice portar, antrenorul va decide dacă merită să joace. Cînd era mic îmi reproşa că sînt prea dur cu el, acum voi fi echidistant".
>> Adrian Mititelu a răbufnit pe blogul personal: "Dacă nu mă băgam la echipă, de Găman, Mihai Costea, Gîngioveanu, Lung jr. nici nu auzeaţi pînă acum. În schimb, voi, suporterii, şi ziariştii vă băgaţi tot timpul, ştiţi mai bine ce e de făcut".
>> Ţicleanu replică după ce fostul lui coleg din Craiova Maxima, Nae Tilihoi, a afirmat că nu-l va prinde paltonul pe banca grupării oltene: "Am luat în glumă spusele prietenului meu, chiar mă gîndeam că la cît de frig e în iunie se apropie termenul dat de el"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.