CM 2010

Craioveanu: "Cristiano Ronaldo este un figurant!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 iulie 2010

Gică Craioveanu (42 de ani) este suporterul Spaniei la CM. Fostul atacant al României, care îşi doreşte ca ibericii să câştige trofeul suprem într-o finală cu Brazilia, s-a declarat dezamăgit de “fiţele” lui Cristiano Ronaldo, a informat Libertatea.

- Care dintre cele opt echipe rămase în cursa pentru Cupa Mondială te-a impresionat cel mai mult?
- Gică Craioveanu: Spania, în primul rând. M-a vrăjit în meciul cu Portugalia. În sfârşit, favoriţii mei au jucat ceea ce aştepta toată lumea de la ei. Ar mai fi Germania, care a făcut o partidă perfectă contra Angliei. Dintre echipele fără mari pretenţii mi-a plăcut Paraguay, o formaţie foarte organizată.

- Ce jucător poate fi numit revelaţia competiţiei?
- Greu de ales. Favoriţii mei sunt trei fotbalişti tineri, toţi mijlocaşi: germanii Mesut Özil (21 de ani) şi Thomas Müller (20 de ani), plus ghanezul Andre Ayew (20 de ani).

- Dar marea dezamăgire cine a fost?
- Cristiano Ronaldo, clar. Unde a fost în meciul cu Spania? Eu m-am uitat la televizor, dar nu l-am văzut (râde). Bănuiesc că era în vacanţă, la Lisabona, de a jucat atât de slab. Nu mi-a plăcut deloc, este prea figurant şi pune realizările proprii deasupra celor ale echipei. În afara portughezului, m-a mai dezamăgit toată formaţia Franţei.

- Mulţi visează la o finală Brazilia - Argentina.

- Nici nu mă gândesc. Eu vreau Spania în finală. Un meci cu Brazilia în ultimul act ar fi de vis. Bineînţeles, cu condiţia să câştige ai mei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.