Liga 1

Victor Becali: "Tănase va exploda în acest sezon, veţi vedea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Agentul FIFA Victor Becali vorbeşte despre mutările pe care jucătorii români le-ar putea face în această vară şi spune că nu se pune problema unui schimb între Ianis Zicu şi Ştefan Grigorie.

"Marica nu este aproape de Fiorentina, a apărut o ştire prin Germania în care Mihajlovici spune că îl place pe atacantul român. El e un jucător scump, are un contract mare, nu e prea accesibil pentru ei. În ceea ce priveşte transferurile din România, cred că e cam greu să se mai facă ceva spectaculos.

E foarte greu şi pe conducători să mai ţină cluburile, situaţia nu e deloc bună pe nicăieri din punct de vedere financiar. Zicu nu schimbă cantonamentul, nici Grigorie nu vine la Dinamo, nu s-a pus problema unui astfel de schimb pînă acum", a spus Victor Becali la GSP TV Plus, referindu-se apoi la campania de achiziţii din Liga I:

"Rapidul s-a întărit cel mai mult, şi la Steaua trebuia să se schimbe ceva pentru că era debandadă acolo. Au luat mulţi jucători, dacă Piţurcă i-a văzut, înseamnă că merită să ajungă în Ghencea. Sînt sigur că şi Tănase va exploda în acest sezon, veţi vedea".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.