CM 2010

Dunga: "Ne-am ratat obiectivul, dar am trăit o experienţă minunată"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul Braziliei, Carlos Dunga, a declarat după eliminarea în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, că a trăit o experienţă minunată alături de jucătorii săi, care au fost demni, informează AFP.


"Ştiam că va fi greu. În prima repriză ne-am făcut jocul, dar în a doua nu ne-a ieşit, nu am reuşit să menţinem nivelul, nici concentrarea necesară. La un astfel de meci, detaliile contează.

Nu ne-am atins obiectivul principal de a fi campioni mondiali. Am avut rezultate în ultimii patru ani şi avînd în vedere ce jucători avem, am fi putut ajunge mai sus. Am trăit o experienţă minunată alături de aceşti jucători şi apreciez demnitatea cu care s-a comportat această echipă.

Eliminarea lui Felipe Melo ? Să joci cu un jucător mai puţin la Cupa Mondială contra unor fotbalişti de calitate face ca lucrurile să devină mai dure. Jocul era destul de dur, au existat greşeli, am fost nevoit să-l înlocuiesc pe Bastos după un cartonaş galben pe care nu îl merita, însă asta nu este o scuză", a afirmat Dunga.
sursa: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.