Liga 1

Becali s-a certat ieri cu Mititelu, apoi l-a măscărit pe Porumboiu la TV » L-a înjurat în direct!

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Stelei a reapărut pe sticlă, mai agresiv ca niciodată. Interzis de Piţurcă la echipă, Gigi Becali refulează la televiziuni. Ieri, la GSP TV, a avut două scandaluri.

Spre seară, cînd Adrian Porumboiu vorbea cu Radu Naum despre abia încheiatul meci Argentina - Germania 0-4, patronul Stelei a intervenit. Motivul? "Am auzit că Porumboiu se laudă că din cauza lui nu mai jucăm noi amicalul cu Real Madrid". După doar cîteva secunde, Becali a început să înjure în direct!

"Du-te-n p... mă-tii de zdreanţa naibii! Vagabondule!", i-a strigat el vasluianului, moment în care moderatorul Radu Naum a cerut ca intervenţia telefonică să fie întreruptă. Porumboiu a reacţionat moderat: "N-am auzit ce a zis, eu sînt în Austria, în cantonamentul echipei mele. A înjurat Becali? Atunci să-i fie ruşine! Eu nu permit papagalilor să mă jignească!".

La prînz, Becali îl luase în colimator şi pe Adrian Mititelu, tot la GSP TV: "Degeaba zice el că Dorel Stoica trebuie să dea Craiovei un milion de euro! O să-l bată Dumnezeu că vrea să-i facă rău acestui băiat! Auzi la el, s-a trezit să-i ceară un milion lui Dorel!".

"Orice cretin poate să înjure pe post. M-am lămurit şi cu europarlamentarul ăsta! Atît îl duce mintea"
Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui

"Lui Gigi i-a tăiat Piţurcă macaroana, nu mai are voie să vorbească de echipă şi e disperat că a ieşit din prim-plan. De-aia face ce face, săracu'!"
Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui


"Va fi disciplină de fier"
Gigi Becali spune că roş-albaştrii nu au superfotbalişti în echipă, dar Victor Piţurcă e garanţia performanţei. "Veţi vedea şi voi ce disciplină de fier o să fie de acum înainte. Nici un jucător nu o să mişte în faţa lui Piţi. Numai aşa putem ajunge departe, pentru că nu avem supervalori", a spus Becali.

Arles îl vrea pe Pleşan
Nou promovată în prima ligă franceză, Arles-Avignon este interesată de achiziţionarea mijlocaşului Mihăiţă Pleşan (27 de ani), pe care vrea să-l testeze mai întîi. Fotbalistul are o clauză prin care poate pleca din Ghencea în schimbul a 100.000 de euro. Pleşan a fost în tratative avansate cu Karpaty Lvov din Ucraina, dar pînă la urmă transferul a picat


- Roş-albaştrii vor reveni azi la antrenamente, după ce au avut liber două zile din partea lui Victor Piţurcă
- Andrei Ionescu are şanse să plece luni cu Steaua în cel de-al doilea stagiu de pregătire din Austria. Mijlocaşul este refăcut după operaţia de apendicită.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.