Campionate

Căpitanul lui Sporting a ales FC Porto! :O Crezi că în România ar fi posibil aşa ceva?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mutare-şoc în prima ligă portugheză! Căpitanul lui Sporting a părăsit echipa la care a debutat pentru a semna cu FC Porto, formaţie la care evoluează şi fostul fundaş al Rapidului, Cristian Săpunaru.


Porto a plătit 11 milioane de euro, plus un jucător, apărătorul Nuno Andre Coelho, pentru a obţine semnătura lui Joao Moutinho. Înţelegerea dintre cele două cluburi a fost dată publicităţii duminică seara, mijlocaşul semnînd cu Porto un contract valabil pînă în 2015. Sporting va primi 25 la sută dintr-un eventual transfer care ar depăşi 11 milioane de euro.

Jucătorul de 23 de ani a fost talismanul lui Sporting: a semnat cu acest club cînd avea 14 ani, a debutat la prima echipă în sezonul 2004-2005, sub comanda lui Jose Peseiro, fost tehnician şi la Rapid,  şi de atunci a îmbrăcat tricoul echipei în 163 de meciuri, marcînd 21 de goluri. Are 26 de selecţii pentru naţionala Portugaliei.

Crezi că o astfel de mutare ar putea fi posibilă şi în România? Ai vedea un căpitan al unuia dintre granzi optînd să joace la una dintre marile rivale?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.