Liga 1

Voican: "Am fost crescut în spiritul anti-Steaua, îmi doresc foarte mult victoria în prima etapă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marcator în ultima partidă amicală disputată de Universitatea Cluj în stagiul de pregătire de la Leogang, 2-1 cu Al Ahly Cairo, atacantul Andrei Voican promite suporterilor "şepcilor roşii" că nou-promovata va face un sezon bun la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.


"Avem un lot foarte bun, cu jucători importanţi ca Boştină, Izvoranu, Munteanu. Nu simţim o presiune pe umeri pentru că se doreşte o clasare în primele 10 locuri, sînt convins că ne vom îndeplini acest obiectiv. Îmi doresc foarte mult asta pentru această echipă şi pentru suporterii Universităţii Cluj.

Cu Steaua e un meci foarte important, am fost crescut în spiritul anti-Steaua, ştiu că şi la Cluj există acest spirit, îmi doresc foarte mult victoria în prima etapă", a spus Voican pentru site-ul oficial al Universităţii Cluj.


În altă ordine de idei, partida amicală pe care "U" trebuia să o dispute în această seară contra cehilor de la SC Znojmo s-a amînat din cauza ploii care a afectat calitatea suprafeţei de joc pe care ar fi urmat să se dispute meciul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.