Liga 1

Dragomir: "Eram sigur că Piţurcă va antrena Steaua, dar contractul nu e semnat nici acum"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, spune că Victor Piţurcă nu e oficial tehnicianul Stelei, dar este cel mai tare transfer pe acre l-a reuşit echipa din Ghencea în această vară.

"Eram sigur că Piţurcă va accepta să antreneze Steaua, dar contractul nu e semnat nici acum (Mitică face cu ochiul cînd spune asta). A fost aici, la mine, uite pe scaunul ăsta a stat. Am vorbit, sîntem prieteni. Dar nu e o prietenie d-aia de mers la petreceri împreună, e vorba de respect.

Nu a riscat venind acum la Steaua, e meseria lui. Eu vă spun că el e cel mai tare transfer al Stelei în vara asta. Nu intră pe teren să dea goluri, dar e un antrenor trăsnet! Cred că e singurul din istorie care a calificat "naţionala" la trei turnee finale", a spus Dragomir pentru GSP.

Întrebat dacă antrenorul Stelei nu s-a supărat cînd el a zis că erau aduse femei în cantonament, Dragomir a răspuns: "Pe mine n-ai cum să te superi. Şi dacă s-o fi supărat Piţi, i-a trecut, fiindcă n-am minţit atunci, am spus adevărul. Şi nici n-am zis că el a făcut acele lucruri".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.