Liga 1

Cassio a venit în Giuleşti!

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brazilianul a sosit ieri la Bucureşti şi a semnat un contract pe trei sezoane cu giuleştenii.


Enclava braziliană din Giuleşti ia proporţii. Cassio Vargas (26 de ani) e al 7-lea fotbalist "carioca" din Grant. Atacantul de 1,86 metri şi 80 de kilograme a sosit ieri dimineaţă în Capitală alături de agentul său, Marcelo Lipatin, pentru a negocia cu şefii Rapidului. Cele două părţi au bătut palma, iar sud-americanul a parafat o înţelegere pe trei sezoane.

Pentru a-l transfera, alb-vişiniii au scos din buzunar 900.000 de euro, fiind cel mai scump transfer al lor din această vară. Cassio, care a marcat 29 de goluri în 52 de partide jucate pentru Leiria, a mai fost dorit şi de CFR în vara asta. Fotbalistul va avea în Giuleşti un salariu anual de 240.000 de euro!

Sburlea şi Marcos Antonio, incerţi
Şumudică nu ştie încă dacă îi va putea folosi pe Sabrin Sburlea şi Marcos Antonio în amicalul de lux pe care rapidiştii îl au programat sîmbătă, cu Ajax Amsterdam. Cei doi au probleme musculare şi nu au fost folosiţi nici miercuri seara cu FC Znojmo, fiind menajaţi. Partida cu olandezii e programată de la ora 19:00, la Wattens, şi va fi live-text pe gsp.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.