CM 2010

Suporterul intrat pe teren la Mondial e fan Cassano şi protesta împotriva lui Lippi!

Articol de Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Spectatorul care a pătruns pe teren la meciul de aseară, Spania-Germania 1-0, este un italian, Mario Ferri, care a vrut să protesteze astfel la adresa performanţelor slabe reuşite de "Squadra Azzurra" şi împotriva deciziei lui Marcello Lippi de a nu-l convoca pe Antonio Cassano la prima reprezentativă. Ferri purta un tricou cu Superman, pe care scria "Pace în lume", dar şi "Cassano la naţională, Lippi, eu ţi-am zis!".

Italianul a intrat în arenă într-un cărucior cu rotile, dorind să dea impresia că este imobilizat. În primele minute ale meciului a sărit din scaun şi a intrat pe gazon, fentînd forţele de ordine, care au reuşit cu greu să-l prindă.

Nu a fost prima surpriză de acest gen reuşită de Ferri, care a mai intrat pe teren şi la meciul amical Italia-Olanda, de la Pescara, din noiembrie, dar şi în martie, la o partidă Sampdoria-Napoli. La meciul din Serie A, Ferri a fost deghizat în steward, iar Cassano însuşi l-a scos din stadion şi i-a rugat pe jandarmi să nu-l bruscheze. Ferri a stat 12 ore în închisoare şi a primit interdicţie temporară de a mai intra pe stadion.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.