Rugby

Valentin Calafeteanu va reveni la naţională în meciul cu Tunisia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorul naţionalei de rugby a României, Valentin Calafeteanu, va reveni în formaţia antrenată de Steve Mcdowell în meciul cu Tunisia, din barajul pentru Cupa Mondială, după ce în urmă cu patru luni a suferit o fractură de antebraţ.

 

Mijlocaşul la grămadă al echipei naţionale a declarat că speră să-şi recapete încrederea după accidentarea suferită pe 27 februarie, în timpul meciului de la Soci, cu Rusia, în Cupa Europeană pe Naţiuni. "La antrenamente mă simt foarte bine, din punct de vedere medical. În meci va fi altceva. Sper să joc şi să fac un meci bun, care să-mi redea încrederea. E clar că trebuie să învingem Tunisia. Nu am foarte multe date despre echipa Tunisiei, dar sunt sigur că staff-ul tehnic ne va oferi suficiente informaţii despre această echipă", a spus Calafeteanu. 

Lotul naţional al României se va reuni luni, la Bucureşti, în vederea meciului cu Tunisia, din 17 iulie, după care, joi, se vor deplasa la Buzău, pentru disputarea meciului cu africanii. 

Antrenorul Romeo Gontineac a afirmat că în lotul de 30 al României au fost chemaţi mai mulţi jucători tineri care au evoluat puţin în echipa naţională. "Sunt mulţi tineri în echipă pentru că avem jucători consacraţi accidentaţi. Vom profita de această ocazie pentru a vedea jucătorii tineri la treabă. Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor. Toţi vor să participe la o Cupă Mondială. Vor juca cu mare dorinţă, lucru care mă bucură şi îmi dă încredere pentru partidele următoare", a spus Gontineac, potrivit mediafax.
           

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.