Tenis

Serbia-Cehia şi Franţa-Argentina, semifinalele Cupei Davis

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 iulie 2010

Serbia s-a calificat duminică în semifinalele turneului de Mare Şlem, după ce Novak Djokovici l-a învins pe Marin Cilici cu 6-3, 6-3, 6-2, ducînd astfel scorul general la 3-1. Nole a adus două puncte Serbiei în întîlnirea care s-a desfăşurat la Split, în Croaţia, el învingîndu-i pe Ljubicici şi pe Cilici. Dublul sîrb Tipsarevici/Zimonjici a trecut sîmbătă de cel croat Cilici/Dodig cu 6-3, 6-2, 6-4.
Cehia s-a calificat în semifinale încă de sîmbătă, după ce  jucătorii europeni au cîştigat ambele partide de simplu şi pe cea de dublu în faţa celor din Chile. Minar, Hajek şi dublul Dlouhy/Hajek au adus punctele cîştigătoare în întîlnirea care s-a desfăşurat Coquimbo, în Chile.
Partida din semifinale se va desfăşura în Serbia, în perioada 17-19 septembrie.

În partea de sus a tabloului din acest an al Cupei Davis, doar Franţa s-a calificat după primele două zile în semfinale. Francezii au depăşit campioana din 2009, Spania. "Cocoşi" vor întîlni în penultima fază Argentina, care a trecut de Rusia cu 3-2. Punctul victoriei pentru sud-americani a fost adus de David Nalbandian, care a trecut de Mihail Iujnîi cu 7-6 (5), 6-4, 6-3. Întîlnirea de dintre Franţa şi Argentina va avea loc în Franţa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.