Liga 1

Mititelu îi mulţumeşte lui Piţi că l-a antrenat pe Dorel şi anunţă: "Stoica revine joi la Craiova!"

Dorel Stoica, Stoica, Steaua

Articol de Cătălin Gheorghiu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mititelu spune că-l aşteaptă pe Stoica la antrenamentele Ştiinţei începînd de joi

Piţurcă e alertat de situaţia incertă a mijlocaşului de 31 de ani şi a început deja să-i caute înlocuitor


Steaua are o problemă importantă: l-a folosit pe Dorel Stoica în amicalele din vara asta, dar nu e sigură că-l va avea pe oltean şi în campionat. Şi cum Craiova nu vrea să renunţe la el, Piţurcă studiază deja posibilitatea de a achiziţiona un mijlocaş defensiv! "Partea proastă e că Dorel reprezintă un om important, esenţial, în sistemul de joc pe care l-a testat Piţi, deci despărţirea de el ar cam bulversa echipa!", a explicat un apropiat al antrenorului.

Universitatea susţine că Stoica e sub contract încă un an de acum încolo. Adrian Mititelu e convins că fotbalistul se va prezenta săptămîna asta la antrenamentele lui Aurică Ţicleanu: "Dorel va fi joi la Craiova. Eu am tot aşteptat ca Steaua să facă o ofertă, dar n-am primit nimic. Gata, nu ne mai jucăm aşa!".

Mititelu explică şi cum a fost posibil ca Stoica să aibă un contract cu Ştiinţa şi un altul cu Al Ettifaq, clubul pentru care a evoluat în prima jumătate a acestui an: "Arabii te legitimează imediat dacă vii cu <cartea verde>, ei nu stau să verifice. Dorel a mers acolo gratis fiindcă eu mi-am dat acceptul, dar actele îl leagă în continuare de Universitatea".


999.000 de euro e clauza de reziliere a contractului avut de Dorel cu Craiova. Suma e valabilă doar în Liga I, el avînd posibilitatea să plece gratis în străinătate


"Îi mulţumesc lui Piţurcă, l-a antrenat pe Dorel exact pe postul pe care l-aş vedea şi eu, în faţa apărării!"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

"Faptul că Piţi s-a apucat să caute alt mijlocaş în locul lui Dorel demonstrează încă o dată că e un tip foarte inteligent. A înţeles că n-are cum să-l legitimeze pe Stoica"
Adrian Mititelu, patron U Craiova


Angelov îl poate înlocui
Piţurcă are şi o soluţie internă pentru substituirea lui Dorel Stoica, în situaţia în care n-ar mai cumpăra nici un jucător. E vorba despre Stanislav Angelov, ajuns acum două zile în Austria. Bulgarul de 32 de ani e un fotbalist defensiv tehnic, ca şi Dorel, adică ar întruni profilul pe care îl vrea antrenorul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.