Liga 1

Gloria a învins în ultimele două partide amicale şi revine azi în ţară

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stagiul de pregatire al Gloriei Bistrita in Austria a luat sfarsit odata cu ultimele doua meciuri amicale, disputate in localitatea Glanegg (aflata la 39 de km de Bad Kleinkirchheim).

O echipa a jucat impotriva formatiei Minior Pernik (locul 8 in editia trecuta a campionatului Bulgariei), apoi o alta a intalnit echipa de divizie inferioara (Regionalliga) Austria Klagenfurt, a informat acfgloria.ro.

Gloria - Minior Pernik 4-0

Golurile echipei ardelene au fost reusite de Valentin Nastase (16), Ciprian Petre (21, 60) si Cristian Coroian (81-penalty).

Echipa de start: Albut - Peteleu, V. Nastase, Frasinescu, Velcovici - Anton - Keita, Bajenaru, Predescu, C. Petre - Coroian. Au mai jucat: Jovandici, Ciuca.

Gloria - Austria Klagenfurt 1-0

Dupa un meci de lupta, „alb-albastrii” s-au impus cu 1-0, golul victoriei fiind marcat de Gigel Ene in minutul 45.

Primul 11: Turcas - Saceanu, Tudose, Iodi, Achim - R. Marginean - Mandea, G. Ene, Enescu, De Pina - T. Moldovan. Au mai jucat: Ciuca, Rogozan.

"Au fost doua jocuri foarte utile, mai ales primul, care ne-a aratat ca avem un nivel de pregatire multumitor, chiar daca
oboseala si-a spus cuvantul. La finalizare am avut mai putine reusite, am cam suferit la acest capitol, iar ocaziile de poarta au fost mai putine decat in partida cu Minior" - Remus Vlad, director tehnic

Gloria revine in tara azi, dupa cateva zile libere urmand sa intre in linie dreapta cu pregatirile inainte de startul noului sezon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.