Fotbal pe plaja

România va juca în faţa Estoniei pentru un loc în sferturile preliminariilor CM de fotbal pe plajă

Articol de Ionuţ Coman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

România va evolua în faţa Estoniei în optimile preliminariilor Campionatului Mondial de fotbal pe plajă.


"Tricolorii" au fost capi de serie la tragerea la sorţi din această seară, de la Bibione, după ce au trecut în grupe de Andorra (8-2), Slovacia (5-3) şi de campioana europeană, Rusia (5-3).

Victoria extraordinară în faţa ruşilor a propulsat România pe primul loc în grupă şi pe lista capilor de serie. Pentru un loc în sferturi, elevii lui Stelică Dămăşaru vor înfrunta Estonia, evitînd astfel o confruntare dificilă cu echipe ca Spania sau Elveţia.

"Am nimerit destul de bine la tragerea la sorţi. Estonia nu ar trebui să ne pună probleme. Am avut ceva noroc pentru că am evitat Elveţia şi Spania, dar oricum nu ne mai e frică de nimeni. Am căpătat încredere în noi şi cred că avem puterea să învingem orice echipă. Dacă mai cîştigăm două meciuri, mergem la turneul final", a declarat Viorel Farcaş, unul dintre veteranii echipei naţionale.

Partida va avea loc joi, ora exactă urmînd a fi stabilită de televiziunea ce transmite turneul. Din faza sferturilor nu vor mai exista capi de serie. Semifinalistele se califică la Campionatul Mondial din 2011, dar dacă printre ele se numără Italia, calificată deja din postura de gazdă, atunci echipele eliminate în sferturi vor juca într-un baraj pentru ultimul loc pus la bătaie.

Iată tabloul complet al optimilor:
România - Estonia
Grecia - Ungaria
Portugalia - Azerbaidjan
Italia - Polonia
Franţa - Elveţia
Rusia - Turcia
Spania - Moldova
Olanda - Ucraina

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.