Tenis

Familia Federer la plajă » Roger şi Mirka petrec o vacanţă mediteraneană

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La Wimbledon a pierdut în sferturi de finală, nu mai este numărul unu mondial, dar elveţianul rămîne mereu o atracţie pentru paparazzi, care l-au descoperit în Corsica.


În circuitul ATP nu e pauză, dar numele mari au vacanţă. Rafael Nadal lipseşte şi şi-a împărţit timpul între injecţiile cu plasmă şi călătoria în Africa de Sud pentru a vedea cum Spania devine campioană mondială, iar acum e momentul pentru relaxarea de acasă, de la Manacor.

Cum Roger Federer nu s-a născut într-un loc scăldat de Marea Mediterană, şi-a luat toată familia, a închiriat un yacht şi se bucură de nisipul fin pe care-l găseşte. A fost reperat de fotografi în Corsica, unde, alături de Mirka, se bucură de linişte. După o baie de soare, cei doi le-au luat de pe yacht pe gemenele Myla şi Charlene şi le-au făcut cunoştinţă cu apa limpede a Mediteranei. Copilele familiei Federer vor împlini la sfîrşitul acestei luni un an.

Elveţianul se bucură pe deplin de timpul pe care îl are pentru a-l petrece alături de familie. Şi mai are destul, întoarcerea lui în circuit fiind anunţată pentru începutul lunii august, la turneul de Masters 1000 de la Toronto.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.