Tenis

Isner şi Mahut, premiaţi pentru meciul-record de la Wimbledon

isner-mahut

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 iulie 2010

John Isner şi Nicolas Mahut au cîştigat trofeul ESPY pentru recodul stabilit în meciul din turul întîi de la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, trofeu acordat de televiziunea americană ESPN, reuşind să-i întreacă pe Roger Federer, Usain Bolt sau Brett Favre.

 

Partida dintre cei doi tenismeni s-a desfăşurat pe durata a trei zile şi a durat unsprezece ore, şi cinci minute iar în setul decisiv s-a ajuns la scorul de 70-68 în favoarea americanului după opt ore şi unsprezece minute de joc.

John Isner a primit premiul de la campionii olimpici Lindsey Vonn şi Shaun White. "În primul rînd, trebuie să-mi felicit adversarul. A fost un luptător desăvîrşit în aceea zi. Nu ne puteam gîndi la un meci care va ajunge la 70-68 în setul decisiv, dar, într-un fel, am făcut asta. A fost o plăcere să fiu pe teren cu el în aceea zi", a declarat cîştigătorul partidei.

Isner a ţinut să-i mulţumească, în mod special, antrenorului său, Kyle Morgan, fanilor şi echipei de la Saddlebrook. "Fără el, nu aş fi fost capabil să joc atît de mult. Mulţumesc tuturor, apreciez foarte mult această distincţie."

Gazda evenimentului, Seth Meyers, a deschis prezentarea meciului, glumind: "În momentul în care meciul s-a terminat, copiii de mingi erau bărbaţii de mingi."

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.