Liga 1

Ezequias n-a primit viza medicală pentru că are probleme cu inima

Roosevelt Ezequias, Ezequias, Rapid

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brazilianul transferat de la FC Braşov nu a primit viza medicală, fiind chemat la INMS pentru a repeta analizele medicale. Rapidiştii nu ştiu dacă-l pot folosi în prima etapă a campionatului


Giuleştenii sînt din nou aproape să se frigă la un transfer, aşa cum au păţit-o şi în iarnă cu letonul Gauracs. De data aceasta cel care le dă emoţii e Roosevelt Ezequias (29 de ani). Sud-americanul adus de sub Tîmpa pentru 200.000 de euro are probleme cu inima!

Ieri, brazilianul a fost nevoit să meargă din nou la INMS pentru a repeta analizele. A fost pentru a treia oară de cînd a venit la Rapid cînd fundaşul stînga s-a dus la medic! De ce? Doctorii refuză să-i vizeze carnetul de joc deoarece inima jucătorului bate mult prea repede.

"Nu credem că e ceva grav avînd în vedere că pînă acum Ezequias a primit viza medicală fără probleme, cît timp a evoluat la Braşov. Totuşi, e bine să fim siguri şi d-asta am repetat analizele. Avem speranţe că Eze va avea drept de joc vineri, cu Vaslui", au explicat rapidiştii.


120.000 de euro pe sezon e salariul lui Ezequias la Rapid

2 jucători din lotul Rapidului mai pot evolua pe postul de fundaş stînga: Bozovici şi Mardare. Doru Bratu a fost împrumutat la Braşov


Precedentul Gauracs
La începutul lunii februarie, rapidiştii l-au împrumutat pe Edgars Gauracs de la FK Ventspils pentru 50.000 de euro, cu drept de cumpărare definitivă pentru încă 400.000 de euro. Atacantul leton a semnat contractul înainte de a efectua vizita medicală, iar în cantonamentul din Antalya doctorii au descoperit că suferă de pubalgie. Gauracs a pierdut  perioada de pregătire şi a prins doar 131 de minute în 6 partide, făcîndu-i pe giuleşteni să renunţe la el în această vară.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.