Liga 1

Mandorlini: "Unirea nu va pleca învinsă în faţa lui Zenit!"

Articol de Cosmin Lucaci  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a împlinit azi 50 de ani, prilej cu care a primit din partea sponsorului tehnic al echipei un tricou cu numărul 50 pe spate şi cu "La mulţi ani!".

talianul a mărturisit că are un alt tricou care îi place la fel de mult: "Aş fi vrut să port tricoul României, pe care mi l-a dăruit Deac, după ce a venit de la naţională, iar cu prima ocazie o voi face".

Căpitanul Cadu are planuri mari: "Cadoul nostru pentru Mister va fi trofeul de mîine".

Tehnicianul a vorbit şi despre Supercupă: "Unirea nu ne-a învins pînă acum, dar eu nu judec aşa, pentru mine fiecare meci are istoria lui. Ei formează o echipă organizată, care se gîndeşte doar la victorie. Sper ca băieţii mei să-şi regăsească motivaţia de a învinge, după un program încărcat de pregătire".

Unirea va juca două meciuri importante în următoarea perioadă cu echipe care au antrenori italieni: CFR - Mandorlini şi Zenit - Spaletti. "Unirea nu pleacă învinsă în faţa lui Zenit, orice e posibil în astfel de partide.  Luciano e un vechi şi bun prieten al meu. Eu nu îl voi suna, dar dacă el o va face îmi voi spune părerea", a completat Mandorlini.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.