Liga 1

Duminică decisivă pentru Claudiu Niculescu » Atacantul află dacă rămîne la Dinamo

Claudiu Niculescu, Niculescu, Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Claudiu Niculescu va afla astăzi dacă va continua la Dinamo sau va pleca fie la U Cluj, fie la Astra


Situaţia lui Claudiu Niculescu urmează să se clarifice azi. Atacantul de 34 de ani, care a fost doar excursionist la meciul de joia trecută de la Chişinău, ia în calcul să plece de la echipă, deşi iniţial a refuzat varianta U Cluj. Mai nou, pe lîngă formaţia ardeleană, şi Astra ar putea fi o soluţie pentru Clau-gol.

Ploieştenii au un atu: Claudiu n-ar vrea să plece prea departe de Bucureşti, pentru a rămîne lîngă soţia sa, Diana, şi băieţelul lor de 1 an. Şi U Cluj, şi Astra trebuie să facă azi ofertele finale.

De ce nu vrea atacantul să mai rămînă la Dinamo? Pentru că, deşi i s-a promis că salariul lunar de 10.000 de euro va rămîne intact, nu e exclus ca el să mai fie ajustat peste cîteva luni. Apoi, pentru că va evolua foarte rar. Asta deşi Andone a zis ieri, la GSP TV: "Claudiu o să joace la mine. S-a pregătit bine pentru vîrsta lui, va avea şanse dacă va dori să rămînă. El ştie mai bine totuşi ce are de făcut la 34 de ani, nu trebuie să-i dau sfaturi, că nu e un copil".


1 gol la 270 de minute a marcat Niculescu în sezonul trecut în cele 37 de partide bifate. Are 6 reuşite în 1.625 de minute

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.