Liga 1

Transfer de-o vară » Timişoara ar putea renunţa la Igor Popovici

Igor Popovici, Popovici, Poli Timişoara

Articol de Dana Surulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Poli se gîndeşte să renunţe la fundaşul sîrb Popovici, adus în iunie de la Spartak Voda


Cu o săptămînă înainte de debutul său în Liga 1, Vladimir Petrovici face ultimele retuşuri în lotul Timişoarei. Patronul Iancu a fost deja anunţat de antrenorul sîrb că nu-l mai vrea pe Brezinsky. Şi şefii clubului au ceva de comentat în privinţa lotului. Ei se gîndesc să renunţe la Igor Popovici (31 de ani)!

Abia adus de la Spartak Zavoda (locul 4 în sezonul trecut în Serbia), acesta e considerat prea lent de către timişoreni, deşi are un joc aerian redutabil. "Sînt prea mulţi fundaşi centrali, probabil vor rămîne doar şase", a explicat Iancu. În lot sînt acum 7 stoperi: Cisovsky, Luchin, Mera, Scutaru, Popovici, Brezinsky şi Raţiu, revenit după împrumutul la Internaţional.


Aşteaptă răspunsul ANAF
După ce conturile clubului au fost blocate, şefii bănăţeni au cerut către ANAF Timiş o reeşalonare a datoriilor. "Mă deranjează abuzul făcut de autorităţi, sper că vor înţelege greşeala. Nu spun mai multe că nu mai vreau să mă cert cu nimeni. Dar este foarte important să se rezolve cu Finanţele, pentru că sînt multe plăţi pe care trebuie să le facem. Arbitri, observatori, o deplasare în Finlanda", a spus Marian Iancu. Poli datorează la bugetul de stat un milion de euro plus penalităţi, restanţe din 2009.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.