Campionate

Puyol: "Fabregas e viitorul Barcelonei şi Arsenal nu poate opri asta!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Liderul Barcelonei, Carles Puyol. crede că sînt şanse mici ca Arsenal să-l poată împiedica pe Fabregas să ajungă la Barcelona.

Căpitanul "tunarilor" e implicat în telenovela transferului său de la formaţia londoneză şi nu ştie încă unde va evolua sezonul viitor. Arsenal a respins oferta de 35 de milioane de euro a Barcelonei şi a anunţat că Cesc nu este transferabil, dar colegul său de la naţională insistă că mutarea se va realiza.

"Cesc e un tip deosebit şi e disperat să devină jucătorul Barcelonei. Dar el nu e genul de jucător care să se comporte urît sau să iasă în presă să declare astfel de lucruri. Nu e stilul lui. Cred că Arsenal trebuie să-i respecte atitudinea şi dorinţa şi să-l lase să plece.

E privat de posibilitatea de a juca la cel mai bun club din lume şi, mai mult, e privat de posibilitatea de a reveni acasă. A încercat totul pentru a cîştiga trofee la Arsenal, dar cînd vede că cei de la naţionala Spaniei cîştigă trofeu după trofeu la Barcelona, e normal să vrea şi el să fie parte din asta.

El e viitorul Barcelonei şi Arsenal nu poate opri asta. Am petrecut o lună şi jumătate cu el şi pot spune că revenirea la Barca e tot ce îşi doreşte.

În cel mai rău caz, va trebui să aşteptăm un an pentru a-l aduce, dar cu toţii ştim că se va întîmpla mai devreme", a spus Puyol în Daily Star.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.