Liga 1

Steliştii, înapoi în cantonament

Cristi Tănase, Tănase, Steaua

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua revine la moda cantonamentelor cu două zile înaintea meciurilor, pentru a se evita escapadele în care roş-albaştrii au fost protagonişti în trecut


Petrecăreţii din Ghencea au mai puţin timp la dispoziţie pentru cluburile de noapte. Piţurcă vrea ca jucătorii să rămînă în cantonament, la stadion, cu două zile înaintea partidelor oficiale. E o noutate, fiindcă nici Hagi, nici Lăcătuş, nici Bergodi nu au mai procedat aşa. Fiecare dintre ei închidea echipa doar în seara dinaintea meciurilor. Singurul care a mai procedat ca Piţi a fost Stoichiţă, în a doua parte a stagiunii trecute. Dar "Lippi" a şi fost forţat să procedeze astfel, la intervenţia lui Gigi Becali: "Cu jucătorii nu merge cu vorba bună! Trebuie militărie!".

Toja şi colegii lui cu apariţii dese în paginile tabloidelor vor putea fi supravegheaţi mai des o dată cu noua regulă a lui Piţurcă. Tehnicianul a ţinut să aibă echipa sub observaţie permanent şi în timpul stagiilor de pregătire efectuate vara asta. În 23 de zile de cantonamente, fotbaliştii au avut în total două zile la dispoziţie pentru plimbări şi pentru relaxare. În restul timpului, nu li s-a permis să părăsească hotelurile în care erau cazaţi decît ca să meargă la terenul de antrenament.


"Noi nu avem jucători de mare valoare şi nu putem compensa lipsa de calitate decît printr-o disciplină de fier! Piţurcă are talentul să impună ordinea, dar să fie şi iubit de grup"
Gigi Becali, patron Steaua

"S-a terminat cu escapadele nocturne şi alte lucruri de genul ăsta la Steaua! Piţurcă nu tolerează astfel de lucruri şi veţi vedea că nu vor mai exista!"
Viorel Păunescu, fost preşedinte al Stelei


Explicatie: Tănase e unul dintre petrecăreţii echipei, el fiind acuzat de Becali că joacă slab din cauza nopţilor petrecute în cluburi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.