Ciclism

Alberto Contador: "Îmi pare rău. Nu am văzut că Andy avea probleme!"

alberto contador

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ciclistul Alberto Contador (Astana) şi-a cerut scuze în faţa lui Andy Schleck, pentru incidentul petrecut în etapa de ieri din Turul Franţei, incident în urma căruia spaniolul a preluat tricoul galben. 

"Astăzi am preluat tricolul galben şi nu sunt fericit. Există o problemă cu circumstanţele în care s-a petrecut evenimentul. Chiar cînd am lansat atacul, Andy a avut probleme mecanice. Poate am făcut o greşeală. Îmi pare rău. Nu-mi place să acţionez aşa cum am făcut-o în etapa de luni (n.r. - etapa a 15-a). Sunt dezamăgit, deoarece fair-play-ul este o noţiune importantă pentru mine, aşa cum am arătat în etapa a doua. Eu nu sunt un gen de rutier care să profite de slăbiciunea adversarilor mei şi sper ca relaţia cu Andy să rămînă la fel de bună ca înainte", a declarat Contador într-un mesaj video postat pe twitter.

Spaniolul a atacat în etapa a cincisprezecea, desfăşurată între Pamiers şi Bagneres-de-Luchon în momentul în care Schleck a avut o problemă cu lanţul bicicletei sale. La finalul etapei, Alberto Contador a devenit lider, avînd un avans de opt secunde.

foto:cyclingnews.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.