Campionate

Ribery şi Benzema, inculpaţi, nu şi arestaţi

Zahia Dehar, Zahia, Dehar

Articol de Constantin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ribery şi Benzema au fost cît pe ce să fie reţinuţi în cazul relaţiilor sexuale cu o minoră. Ei riscă pînă la 3 ani de închisoare


Pentru cîteva ore, ieri, Franck Ribery şi Karim Benzema au stat cu teama în suflet că ar putea fi reţinuţi de poliţie. Ambii internaţionali francezi sînt cercetaţi sub acuzaţia că au întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, Zahia Dehar, lucru interzis de lege. Fata a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor. Cu Benzema s-a culcat contracost în 2008, cînd avea 16 ani, iar cu Ribery - în 2009, fiind cadou la aniversarea mijlocaşului lui Bayern.

Calvarul celor doi jucători a început de dimineaţă. Ei s-au prezentat la sediul Brigăzii de combatere a proxenetismului (BRP) pentru a fi audiaţi. În apărarea lor, au avut aceeaşi explicaţie: nu ştiau că Zahia e minoră. După audiere, au părăsit clădirea în maşina poliţiei şi au fost duşi la judecător. Acesta, după ce a ascultat ambele părţi, acuzarea şi apărarea, a decis continuarea anchetei, avînd două variante: dispunea fie arestarea preventivă pe 48 de ore, fie cercetarea în libertate. A ales a doua soluţie. Pentru fapta lor, Franck şi Karim riscă maximum 3 ani de închisoare şi o amendă de 45.000 de euro.

În tot acest scandal, cel mai liniştit stă Govou. Şi el a făcut sex cu Zahia, dar în 2010, cînd ea devenise majoră.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.