Lopez Caro a introdus la Vaslui meniul pe care îl foloseau Zidane şi compania la Real Madrid, iar galben-verzii beau la masă numai sucuri naturale făcute pe loc
Noul tehnician al Vasluiului a schimbat radical toate condiţiile de pregătire ale jucătorilor moldoveni. Cea mai şocantă decizie a lui Lopez Caro a fost să cumpere sute de kilograme de morcovi şi de fructe, pe care moldovenii au plătit aproape 30.000 de euro. Antrenorul spaniol doreşte ca la fiecare masă, jucătorii echipei patronate de Adrian Porumboiu să bea numai sucuri naturale şi să mănînce doar ce mîncau jucătorii lui Real Madrid.
Peşte adus din Spania
Un alt lucru prin care Lopez Caro i-a surprins pe jucători a fost faptul că la masă li se oferă peşte dorada adus din Spania. Acesta este o specie de peşte oceanic şi se găseşte foarte rar în România. "Este un meniu ca la marile echipe din Europa. Ţine foarte mult la tipurile de mîncare pe care noi le servim", spun moldovenii.
10 milioane de euro este bugetul din acest sezon al clubului FC Vaslui
Liga 1
Ordin de la Lopez Caro » Morcovi şi portocale de 30.000 de euro pentru vasluieni
Adrian Porumboiu, Porumboiu, FC Vaslui
Articol de Dan Udrea, Răzvan Rotaru — miercuri, 21 iulie 2010
{{text}}