Liga 2

Vasilache a fost trimis la echipa a doua a Ceahlăului! Vrea să părăsească oraşul

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Decizie de ultimă oră la Piatra Neamţ: mijlocaşul Ciprian Vasilache a fost trimis la echipa a doua a clubului, din liga a III-a, pe termen nelimitat! Considerat drept cel mai talentat jucător din lot, fotbalistul care a îmbrăcat în trecut şi tricoul Rapidului s-a certat azi dimineaţă cu antrenorul Marin Barbu, după care i-a răspuns urît şi preşedintelui Viorel Măstăcăneanu. Fotbalistul vrea să plece neapărat de la Ceahlăul, mai ales că ultimele echipe interesate de el sînt de prima divizie, FC Vaslui, respectiv FC Braşov. Nemţenii nu se opun, dar îl pun pe jucător fie să returneze banii încasaţi în ultima jumătate de an, fie să convingă clubul care îl cumpără să achite măcar 100.000 de euro pe serviciile lui.

"Problema e că băiatul vrea să plece gratis, deşi mai are un an de contract. Nu-i nici o problemă, pentru atitudinea lui din ultima vreme va juca pe termen lung şi nelimitat la echipa secundă. Dacă vrei să joci fotbal, o faci la orice nivel! Păcat de talentul lui, dar are un caracter îndoielnic. S-a certat cu antrenorul, cu preşedintele, le-a vorbit urît şi într-o manieră grosolană, iar de cîteva zile nu mai ştie să dea <Bună ziua!> nici cînd intră pe uşa vestiarului. Măcar, ar putea să-şi respecte colegii", au declarat şi oficialii, şi jucătorii nemţenilor.

Vasilache a mai fost în această vară pe lista celor de la Dinamo şi de la Rapid, dar ambele echipe au renunţat la posibilitatea transferului din cauza atitudinii extrasportive a jucătorului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.