Liga 1

Zicu, 3 ani la Timişoara » Dinamo va primi 500.000 €

Ianis Zicu, Zicu, Dinamo, Poli Timişoara

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo l-a cedat pe Ianis la Timişoara în schimbul a 500.000 de euro. Machidonul a semnat un contract pe 3 ani


Dinamo şi Timişoara s-au supărat atît de tare pe Rapid, care a tergiversat schimbul în trei Zicu - Grigore - Chiacu, că au bătut palma pentru Ianis, după ce bănăţenii îl luaseră şi pe Hristu Chiacu. Mijlocaşul de 26 de ani a ajuns ieri dimineaţă în Timişoara, iar la prînz a semnat un contract pe trei sezoane, cu opţiune de prelungire pe încă două.

Zicu îşi va păstra salariul din Ştefan cel Mare, de 200.000 de euro pe an, iar Dinamo s-a ales cu aproximativ 500.000 de euro în urma afacerii. "Sper ca noi să avem răbdare cu Zicu şi să-i punem totul la dispoziţie pentru a-l readuce în prim-planul fotbalului românesc. Eu am încredere în el, ca jucător. Trebuie să-l aducem de urgenţă la parametrii maximi. Ianis e jucătorul nostru definitiv", a spus Marian Iancu. Roş-albii ar dori şi un jucător de la Poli, în discuţie intrînd Bonfim, Cisovsky şi Luchin.


"Zicu e fotbalist, nu jucător de fotbal. Sper să redevină ce a fost, el poate aduce sclipirea de care are nevoie Timişoara la mijlocul terenului!"
Marian Iancu, patron Poli Timişoara


2 milioane a plătit Dinamo către Inter în urmă cu trei ani pentru a-l aduce pe Ianis Zicu în Ştefan cel Mare

595 de minute a jucat Zicu în 18 meciuri pentru Dinamo în sezonul trecut, în Liga I, fără să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.