Liga 1

Bomba pe piaţa transferurilor ar putea fi detonată de o nou-promovată » Dănciulescu la Tîrgu Mureş!

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fotbalistul a confirmat ieri interesul ardelenilor, susţinînd că aceştia i-au făcut cea mai bună ofertă din Liga I.


Ionel Dănciulescu la FCM Tîrgu Mureş! Ar fi transferul verii, care ar putea să se materializeze astăzi, cînd atacantul de 33 de ani trebuie să ofere un ultim răspuns şefilor nou promovatei. Fotbalistul e liber de contract, după ce a urcat cu Hercules Alicante în Primera Division, iar ieri părea foarte tentat să dea curs ofertei.

"Cei de la Tîrgu Mureş mi-au făcut o ofertă supertentantă, de aceea le mulţumesc. A rămas ca ori vineri noaptea ori sîmbătă, cel mai tîrziu, să le dau răspunsul meu final. O să cîntăresc atent, dar, repet, propunerea lor este măgulitoare şi foarte bună", a declarat jucătorul pentru Gazetă.

250.000 de euro pe an
Cel mai constant atacant din ultimul deceniu din fotbalul intern a mai fost dorit din Liga I de către Timişoara, Craiova, CFR, FC Vaslui, U Cluj, Urziceni şi Dinamo, de mai multe formaţii din liga secundă spaniolă, dar şi de Rednic la Kazar Lankaran. Totuşi, aseară, Tîrgu Mureş era favorită să-şi asigure serviciile lui Dănciulescu. Surse apropiate grupării afirmă că oferta era superavantajoasă în condiţiile crizei din 2010: 250.000 de euro pe sezon!


"Tîrgu Mureş e o oportunitate interesantă, aş găsi prieteni acolo. Nu m-am ferit niciodată de muncă, indiferent unde am activat"
Ionel Dănciulescu, atacant


187 de goluri a marcat în Liga I în toată cariera sa, fiind al 4-lea în topul all-time

12 goluri a reuşit sezonul trecut Dănciulescu pentru Hercules în 28 de partide

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.