Stranieri

Marica are viaţă grea la Stuttgart » 4 ore antrenament!

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ciprian Marica munceşte zi lumină în cantonamentul Stuttgartului: "E cea mai dură pregătire pe care am făcut-o vreodată"


Dacă scapă cu viaţă din pregătirea de vară a Stuttgartului, Ciprian Marica şi coechipierii lui se pot înscrie cu succes la maraton. Antrenorul Christian Gross îi chinuie în aşa hal încît seara cad efectiv din picioare.

Exemplu, marţi. După 5 ore de mers cu autocarul pînă-n Elveţia, la Solothurn, Gross nu le-a lăsat timp decît să-şi ia camerele-n primire la hotel. Apoi i-a poftit la antrenament: două ore şi 10 minute. Fix! Şi asta n-a fost decît "încălzirea".

Joi, la nici 12 ore de la amicalul cu Twente Enschede (2-1), a urmat "infernul". Dimineaţa a debutat cu o alergare ce parcă nu se mai termina, pe cheiul rîului Aare. Apoi, lucru în sala de forţă. Iar după-amiaza, alt antrenament. În total, 4 ore!

"E cea mai dură pregătire pe care am făcut-o vreodată", s-a plîns Marica tabloidului Bild. Şi încă mai are de îndurat. Un al patrulea cantonament, la Friedrichsruhe, e bătut în cuie. Iar antrenorul Gross are gînduri mari: "Vom creşte şi mai mult intensitatea şedinţelor de pregătire!".

A cîştigat "Cupa Ceasurilor"
Chiar dacă sezonul oficial n-a debutat, Marica are deja un trofeu. În finala "Cupei Ceasurilor", VfB Stuttgart a învins vineri seară pe Young Boys Berna cu 2-1, ambele goluri fiind marcate de atacantul român. Integralist, "tricolorul" a punctat în minutele 65, din penalty, şi 77. El a fost declarat de către organizatorii elveţieni "omul meciului".

Marica transformă un penalty şi aduce egalarea pentru nemţi

Atacantul român marchează golul victoriei printr-o execuţie simplă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.