Liga 1

Sburlea, adoptat de fani

Sabrin Sburlea, Sburlea, Rapid

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fanii l-au adoptat deja pe Sburlea şi sînt mulţumiţi că acesta poartă tricoul cu numărul 21, pe care l-au îmbrăcat Daniel Niculae şi Săpunaru


Sabrin Sburlea e noua speranţă din atacul giuleştean, după plecarea lui Alexandru Ioniţă la Koln. Atacantul a debutat în tricoul vişiniu cu Vasluiul şi şi-a făcut deja loc în inimile suporterilor rapidişti. Chiar dacă nu a marcat, Sburlea a fost cel mai periculos om al Rapidului, şutînd cel mai des la poarta moldovenilor. Vîrful de 21 de ani a fost cel mai aproape de gol în minutul 10, cînd a lovit transversala.

Fanii giuleşteni au rămas impresionaţi însă de atitudinea fotbalistului adus de la Braşov, care a cîştigat majoritatea duelurilor cu Gladstone, fundaşul Vasluiului care a mai jucat la Juventus şi Sporting Lisabona. "Sburlea e bestial! Are viteză, şut şi inimă mare! E noul număr 21, ca Daniel Niculae, e peste Ioniţă", "S-a bătut foarte mult cu fundaşii adverşi" şi "Parcă e de-o viaţă în Grant" au fost doar cîteva din aprecierile fanilor pe rapidisti.ro.

Evoluţia tînărului atacant i-a mulţumit şi pe conducători: "N-a avut nici o emoţie, deşi nu e uşor să joci în Giuleşti, în faţa a aproape 10.000 de oameni. Bravo lui, s-o ţină tot aşa!".


Cifrele lui Sburlea

Recuperări în atac    4
Driblinguri utile    2
Acţiuni utile    2
Şuturi pe / la poartă    1/4

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.