Campionate

Wenger vrea altă perlă marca "La Masia" pentru a-l ceda pe Fabregas

Arsene Wenger, Cesc Fabregas

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Transferul lui Cesc Fabregas de la Arsenal la Barcelona pare mai aproape de a se realiza cu fiecare zi care trece. Tehnicianul formaţiei engleze, Arsene Wenger, ştie că, mai devreme sau mai tîrziu, va veni momentul să se aşeze la negocieri, dar e decis să facă o superafacere, informează As.

Din punct de vedere financiar, Arsenal solicită o sumă care să îi permită să aducă un înlocuitor pe măsură pentru Fabregas.

Se pare că Wenger îşi doreşte să transfere la Arsenal un fotbalist de la academia de fotbal a spaniolilor. Două nume par să-i fi atras atenţia antrenorului: Jonathan dos Santos şi Thiago Alcantara.
Ambii sînt consideraţi noile perle ale academiei de fotbal a Barcelonei. Doi mijlocaşi cu acelaşi profil ca Cesc. Dos Santos a crescut în umbra fratelui său, Giovani (în prezent, la Tottenham) şi sînt mulţi cei care spun că în acest moment, barcelonezul e mult mai bun decît fratele său.

Thiago, care impresionează la selecţionata U19, speră să joace mai multe minute la prima echipa a Barcelonei în acest sezon. La Arsenal ar putea evolua în mod constant.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.