Liga 1

Iancu l-a făcut praf pe Colţescu şi l-a atacat voalat şi pe Mircea Sandu: "Arbitraj prost cap-coadă"

Articol de Dana Surulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şeful lui Poli, Marian Iancu, l-a desfiinţat pe Sebastian Colţescu după arbitrajul de sîmbătă seara şi a trimis, indirect, săgeţi către preşedintele FRF, Mircea Sandu:


"A fost un arbitraj greşit cap-coadă. Nu părtinitor, dar cu multe greşeli în defavoarea ambelor echipe. Toate acestea din cauza unui arbitru slab. E problema celor de la Comisia Centrală, ei fac regulile, noi nu avem nimic de făcut. Din cîte ştiu, Mircea Sandu răspunde moral şi nu numai pentru arbitraj, îşi pune imaginea în joc pentru aceşti arbitri care au fost creditaţi să conducă în Liga 1".

Iancu a făcut referire şi la episodul nefericit din viaţa "centralului" craiovean, care a vrut să se sinucidă în octombrie 2008, şi consideră că acesta n-are ce căuta în prima divizie. "Nu ştiu dacă are calitate pentru Liga 1, nu ştiu de cine e susţinut. Pentru că nimic nu pare să-l confirme nici emoţional, nici calitativ".


Greşelile lui Colţescu

- A anulat aiurea golul bistriţenilor din minutul 33, considerînd că De Pina a faultat în atac. Pe reluările TV nu se vede însă nici o iregularitate în duelul portughezului cu Mera.
- A acordat uşor penalty pentru Bistriţa în minutul 72, la duelul dintre Bonfim şi De Pina, fază din care Coroian a dus scorul la 1-2.
- Nu l-a eliminat pe Alexa pentru o intrare violentă, cu cotul.
- L-a eliminat uşor pe Contra, în minutul 74.
- A pierdut din mînă jocul, care a degenerat în durităţi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.