Liga 1

Campionii îşi iau atacant de la Atletico Madrid » Pantera Neagră Ibrahima Balde

Ibrahima Balde, Balde, Atletico Madrid, CFR Cluj

Articol de Cosmin Lucaci  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Clujenii au înaintat o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru senegalezul Balde


Cotat drept a treia opţiune în atacul lui Atletico Madrid, după Forlan şi Aguero, Ibrahima Balde (21 ani şi 1,88 metri) este aproape de o despărţire de deţinătoarea trofeului Europa League. Oficialii din Gruia s-au interesat de condiţiile în care poate fi transferat cel poreclit "Pantera Neagră" şi sînt gata să achite 1,5 milioane de euro pentru puternicul vîrf. Ca să-i facă loc lui Balde, vişiniii vor să-l vîndă pe Traore sau pe Yssouf Kone.

Reprezentanţii jucătorului au confirmat interesul clujenilor pentru vîrful lui Atletico. Trupa lui Quique Sanchez Flores are deja 4 extracomunitari în lot şi e posibil să se despartă de unul dintre aceştia. Ibrahima mai e dorit de Braga, de Guimaraes (ambele din Portugalia), de Caen şi de Nancy (Franţa).

"Pot să spun că există interes din partea Clujului pentru Balde, însă pînă în acest moment sînt numai discuţii. Transferul depinde de foarte mulţi factori, dar mai ales de cei de la Atletico Madrid", a declarat agentul Jonas Vallina. Atacantul a fost folosit titular, sîmbătă, în amicalul cu Real Betis, cîştigat de madrileni cu 2-1, în care Quique Flores a preferat să joace cu rezervele.


18 partide a jucat Ibrahima sezonul trecut pentru Altetico Madrid în Primera, pentru care a marcat 5 goluri

3 echipe a schimbat Balde în carieră: Argentinos Juniors (2006-2007), Velez Sarsfield (2007-2008), Atletico B (2009)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.