Liga Campionilor

Unirea mizează pe contraatac: "Nu ne aruncăm pe ei!"

Vasile Maftei, Maftei, Unirea Urziceni

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ialomiţenii îi vor aştepta pe ruşi să atace şi speră să dea lovitura pe contraatac


Directorul sportiv al Unirii, Narcis Răducanu, nu s-a întors cu veşti bune din Rusia. Acesta a fost să urmărească partida Rostov - Zenit (1-3) şi a rămas impresionat de forţa de atac a adversarilor de mîine. Formaţia din Sankt Petersburg a condus cu 3-0, prin golurile marcate de Kerjakov, Danny şi Fayzulin, echipa lui Sorin Ghionea reuşind golul de onoare în ultimul minut, din penalty. La gazde, fostul stelist nu a evoluat deloc, fiind doar rezervă.


Doar 500 de bilete!
Chiar dacă Unirea a stabilit preţuri accesibile pentru bilete la meciul de mîine seară, microbiştii nu s-au îngrămădit la case. Vineri şi sîmbătă s-au vîndut doar 500 de tichete. Casele de bilete sînt deschise azi, între orele 12:00 şi 20:00, şi mîine, de la 10:00 şi pînă la ora meciului.


"Unirea e o echipă disciplinată tactic, competitivă. Au un portar bun şi fundaşi centrali puternici. Şi atacanţii îmi plac. În total, cred că au cinci-sase jucători foarte buni!"
Luciano Spaletti, antrenor Zenit


Preţuri bilete:

Peluze    5 lei
Tribuna a II-a    10 lei
Tribuna I    50 lei
Tribuna 0    150 lei
Fotolii    250 lei


În direct pe ProTV
Partida de mîine, programată la ora 20:30, are şanse mari de a fi televizată de ProTV. Postul din Pache Protopopescu a fost singurul care a făcut o ofertă. Iniţial, ialomiţenii nu au fost mulţumiţi de suma oferită, însă pînă la urmă se gîndesc să o accepte din dorinţa de a fi televizat meciul. Surse autorizate susţin că ProTV a oferit 20.000 de euro.

Refuzaţi de Piocelle
Unirea l-a ratat pe francezul Sebastien Piocelle (31 de ani). Deşi oficialii de la Arles-Avignon acceptaseră oferta ialomiţenilor de 800.000, mijlocaşul central nu a dorit să vină în România. "Nu am cum să ratez şansa să joc în Ligue 1. Ca un bun căpitan, nu voi părăsi vasul", a declarat Piocelle în cotidianul La Provence.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.