Liga 1

Buzărin: "Domnul Dumitru a fost violonist în anumite situaţii, dar erau unele cînd trebuia să cînte la contrabas"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Premium Liga, GSP TV Directorul executiv al Victoriei Brăneşti, Alin Buzărin, speră ca arbitrajul lui Robert Dumitru să nu rămînă fără ecou după înfrîngerea echipei sale, 2-3 cu Gaz Metan.

"Nu sînt amator de a polemiza pe tema arbitrajului. Sînt încrezător, pentru că am avut patru membri ai CCA la meci, dacă nu se dau fazele astea se vor lua măsuri. Ei au observat tot ce se întîmplă. Domnul Dumitru a fost violonist în anumite situaţii, dar erau unele cînd trebuia să cînte la contrabas. Nişte faulturi la 16 metri, e o manieră... A fost o intrate a lui Hoban, ce trebuia să-i facă, să-i rupă piciorul?

Nu arbitrajul a fost decisiv, ci ratările noastre, două monumentale. Alta era soarta meciului. Am arătat şi lucruri bune, şi mai puţin bune, am pus presiune pe adversar, dar se simte rutina în jocul unora care au 2-3 ani de primă divizie. Noi am făcut şapte transferuri dar azi doar doi au intrat titulari, în rest am păstrat nucleul tocmai pentru că asta e esenţial. Cred că am lăsat totuşi o impresie frumoasă. La lovitura de la 11 metri a fost un gest reflex, penalty clar", a zis Alin Buzărin la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.