Liga 1

Gazonul de pe Giuleşti s-a ars după ce rapidiştii au rămas fără apă » Debranşaţi

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Iarba de pe stadion s-a deteriorat deoarece rapidiştii au rămas săptămîna trecută fără apă. Clubul dă vina pe o ciupercă.



Cîndva cel mai bun din ţară, gazonul de pe arena "Valentin Stănescu" e departe de cum ar fi trebuit să arate. Cu Vasluiul, spectatorii prezenţi în tribune au fost uimiţi de calitatea precară a terenului, acesta fiind ars pe porţiuni mari! Jucătorii s-au plîns şi ei: "Pe anumite porţiuni iarba era uscată, prin alte părţi gazonul era prea moale!".

Cum s-a ajuns aici? În săptămîna de dinaintea partidei, îngrijitorii de la stadion nu au putut uda terenul două zile consecutive. Motivul? Alimentarea cu apă a fost oprită din cauza unei defecţiuni în zonă. Abia în ziua premergătoare partidei iarba a putut fi udată, însă din cauza căldurilor prea mari gazonul fusese deja ars. Pentru a-l face practicabil, îngrijitorii l-au stropit non-stop!

Conducerea neagă incidentul şi dă vina pe o ciupercă ce a lovit iarba din Giuleşti: "Terenul a fost bine îngrijit, fiind udat noaptea şi dimineaţa la prima oră. Nu e vina nimănui! Vom efectua un tratament în această săptămînă şi totul se va rezolva".


7 ani au trecut de cînd gazonul din Giuleşti a fost refăcut în totalitate, de firma lui Adrian Oprişan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.